Veerkracht voor bedrijven in Aalst

De definitie van veerkracht

Ons welbevinden bevorderen is zeer belangrijk voor het individu, het draagt bij tot veerkracht.

Veerkracht is het vermogen om je aan te passen aan stress en tegenslag en daar misschien zelfs sterker uit te komen. Het gaat niet enkel over ‘terugveren’ naar de oorspronkelijke positie, maar ook om doorgroeivermogen.

Onderzoek toont aan dat mensen, die geconfronteerd worden met ingrijpende of levensbedreigende gebeurtenissen, naast de pijn en ongemak die deze gebeurtenissen met zich meebrengen ook beschrijven hoe hun leven op een positieve manier veranderd is als resultaat van een traumatische gebeurtenis. Het laat zelfs zien dat het meemaken van negatieve gebeurtenissen een van de manieren is waarop we als mens groeien. Veerkracht wordt vaak vergeten omdat dit iets is wat niet altijd meetbaar is. Het omkeren van negatieve gedachten naar positieve gedachten kan de veerkracht bij werknemers als serieus verbeteren. NLP zijn hier ideale tools voor.

Hoe kan Wolfpack jouw onderneming in Aalst helpen met een straffe training rond veerkracht?

Het geheim van een succesvol bedrijf schuilt immers in de kracht van het verbonden zijn en het samenwerken van sterke persoonlijkheden. Wij zijn overtuigd dat mensen elkaar versterken en laten groeien tot hun hoogste potentieel, wanneer ze zich goed voelen in hun vel. Pas dan vorm je een succesvol 'pack'. 

Een fitte geest in een gebalanceerd lichaam geeft meer focus, energie en zelfvertrouwen. Sterke individuen maken gemakkelijker connectie met anderen. Ze liggen aan de basis van dynamische en ondernemende teams. Het is de missie van WOLFPACK om teams sterker, efficiënter en veerkrachtiger te laten werken en dit alles met ons uniek handelsmerk. Maar al snel voelden we dat mensen meer nodig hadden.

Wolfpack combineert het beste van verschillende werelden waar veerkracht een belangrijke rol in speelt. Niet enkel je eigen sterktes, maar zeker ook je eigen valkuilen zijn belangrijk. Nadien ga je deze ontdekken van je collega's, van je baas. Op een actieve manier leer je zo naar elkaar toewerken, spreek je een gemeenschappelijke taal, werk je aan een succesvolle toekomst. Connectie vinden met elkaar om op een constructieve manier in Communicatie te gaan met elkaar zijn de ultieme voorwaarden voor een succesvolle Collaboratie project.

Is jouw onderneming gesitueerd in Aalst en ben je op zoek naar een veerkracht training? Dan is WOLFPACK de beste optie!

Wat zeggen onze klanten over onze unieke werkwijze (klik op de foto voor de video!)

Waarom kies je voor veerkracht teambuilding, workshop of traject bij WOLFPACK?

 • Doen en voelen
 • Buiten in de natuur
 • Kleine tips met grote impact
 • Praktijk boven theorie
 • Less is more principe
 • Teambuilding met blijvend effect

Wat mag je verwachten van een Wolfpack veerkracht teambuilding in Aalst?

 1. Bewust worden van een gezonde levensstijl
 2. Instant energieboost voor elk individu
 3. Verrassende nieuwe tips en tricks voor je gezondheid
 4. Leuke teamopdrachten op basis van het DISC model
 5. Activiteiten met als doel: meer zelfvertrouwen | grenzen verleggend | creativiteit en productiviteit verhogen | durven loslaten | connectie versterken

In Aalst bieden we naast teambuilding, ook andere workshops en trajecten aan.

3 krachtige workshops in Aalst in teken van work-life balance:

Kies je voor de Wolf, de Pack of de combinatie Wolfpack? Afhankelijk van de noden van jouw bedrijf, komen we met de geschikte oplossing. De tools die we hierin gebruiken zijn uitermate geschikt om elk teamlid te helpen met hun noden en uitdagingen op de werkvloer. Combinaties van andere thema's zijn mogelijk. Thema's: Breath awareness | Stress off | Team on | Speak-up | Sweet dreams | Mindful Walk

Wolfpack Trajecten in Aalst

Kies je voor een Wolfpack traject in Aalst, dan krijgt je team een op maat gemaakt programma. Deze 4 - 6 of 8 weken trajecten met duurzame impact zijn de ideale manier om jouw team naar een hoger niveau te tillen: Voorwaarden: groep van 4 tot 20 leden, betrokken teamleden, engagement is noodzakelijk voor succes

Lees ook:

Andere interessante artikels over veerkracht of resiliance:

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x