Stress coach Leuven

Wat is stress?

Stress is volgens wikipedia een vorm van spanning die in het lichaam van mensen, dieren of planten optreedt als reactie op externe prikkels en die gevolgd wordt door een bepaald patroon van fysiologische reacties.

Het leren omgaan of verminderen van stress heet stress management. Men kan bijvoorbeeld leren controle uit te oefenen op de oorzaken van stress, zichzelf bepaalde beperkingen op te leggen, of om 'nee' te leren zeggen op het beroep dat gedaan wordt door familieleden of de baas.

Om dit aan te leren kan je best beroep doen op een ervaren stress coach. Zoek je een stress coach voor je team in de regio van Leuven, dan kan WOLFPACK je misschien helpen.

Hoe kan Wolfpack door stress coaching jouw team sterker maken?

Het geheim van een succesvol bedrijf schuilt in de kracht van het verbonden zijn en het samenwerken van sterke persoonlijkheden. Wij zijn overtuigd dat mensen elkaar versterken en laten groeien tot hun hoogste potentieel, wanneer we ze leren omgaan met stress en ze zich goed voelen in hun vel. Pas dan vorm je een succesvol 'pack'. 

Waarom kiest jouw bedrijf voor stress coaching bij WOLFPACK in Leuven?

 • Doen en voelen
 • Buiten in de natuur
 • Kleine tips met grote impact
 • Praktijk boven theorie
 • Less is more principe
 • Teambuilding met blijvend effect

Wolfpack biedt 6 workshops aan voor bedrijven in Leuven

De ‘Stress off’ workshop willen we even in de verf zetten: Deze heeft als doelen meer focus en minder stress. Wat mag je verwachten:

 • Focus op wat stress met je ademhaling doet
 • Rust creëren via je ademhaling
 • Opvangen van een angst- of paniekaanval 
 • Omgaan met hyperventilatie 
 • Tips en oefeningen

Wie zijn de wolves van de Wolfpack?

Hannes leidt Mindful Run België waar hij op zijn eigen unieke en spontane manier, zoveel mogelijk mensen in beweging wilt brengen. Al meer dan 40 instructeurs volgen dit verhaal waar ze gedurende 5 weken, wandelaars, fietsers of lopers, mee op sleeptouwen nemen. Mindfulness, Ademhaling en een efficiënte manier van bewegen zijn hier de belangrijkste eigenschappen.

Helga heeft sinds 2011 haar eigen adempraktijk waar ze mensen helpt om rustiger te worden via de buteyko methode. Deze ademhalingstechniek gaat ademhalingsgerelateerde klachten zoals stress, hyperventielatie, astma, allergieën, snurken en andere klachten, drastisch doen afnemen. 

Interesse? Neem snel contact op voor meer uitleg over de stress coaching voor bedrijven in Leuven.

Stress coach Leuven

Follow the 3 C's

Wolfpack combineert het beste van verschillende werelden waaronder mindfulness, relaxatie, beweging, Buteyko ademhaling en visualisatie. Maar al snel voelden we dat mensen meer nodig hadden. Connectie vinden met elkaar om op een constructieve manier in Communicatie te gaan met elkaar zijn de ultieme voorwaarden voor een succesvolle Collaboratie project.

Onze missie is teams sterker, efficiënter en veerkrachtiger te laten werken en dit alles met ons uniek handelsmerk. 

Lees ook:

Interessante internationale artikels over stress coaching:

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x