DISC voor bedrijven in Antwerpen

DISC voor bedrijven in Antwerpen

De definitie van DISC

Het DISC instrument is een persoonlijkheidsanalyse. DISC geeft mensen een diepgaand inzicht in hun eigen persoonlijkheidsstijl en die van anderen. De DISC beschrijvingen geven in begrijpelijke taal zicht op gedrag en communicatie.

Uit onderzoek blijkt dat gedragskenmerken kunnen worden gegroepeerd in vier persoonlijkheidsstijlen. Mensen met vergelijkbare stijlen vertonen specifieke gedragskenmerken die gebruikelijk zijn voor die stijl. De letters D, I, S en C vertegenwoordigen de vier persoonlijkheidsstijlen.

Hoe kan Wolfpack jouw onderneming in Antwerpen helpen met een straffe DISC training?

Het geheim van een succesvol bedrijf schuilt immers in de kracht van het verbonden zijn en het samenwerken van sterke persoonlijkheden. Wij zijn overtuigd dat mensen elkaar versterken en laten groeien tot hun hoogste potentieel, wanneer ze zich goed voelen in hun vel. Pas dan vorm je een succesvol 'pack'. 

Een fitte geest in een gebalanceerd lichaam geeft meer focus, energie en zelfvertrouwen. Sterke individuen maken gemakkelijker connectie met anderen. Ze liggen aan de basis van dynamische en ondernemende teams. Het is de missie van WOLFPACK om teams sterker, efficiënter en veerkrachtiger te laten werken en dit alles met ons uniek handelsmerk. Maar al snel voelden we dat mensen meer nodig hadden.

Wolfpack combineert het beste van verschillende werelden waar DISC een belangrijke rol in speelt. Niet enkel je eigen sterktes, maar zeker ook je eigen valkuilen zijn belangrijk. Nadien ga je deze ontdekken van je collega's, van je baas. Op een actieve manier leer je zo naar elkaar toewerken, spreek je een gemeenschappelijke taal, werk je aan een succesvolle toekomst. Connectie vinden met elkaar om op een constructieve manier in Communicatie te gaan met elkaar zijn de ultieme voorwaarden voor een succesvolle Collaboratie project.

Is jouw onderneming gesitueerd in Antwerpen en ben je op zoek naar een DISC training? Dan is WOLFPACK de beste optie!

Waarom kies je voor DISC teambuilding, workshop of traject bij WOLFPACK?

 • Doen en voelen
 • Buiten in de natuur
 • Kleine tips met grote impact
 • Praktijk boven theorie
 • Less is more principe
 • Teambuilding met blijvend effect

Wat zeggen onze klanten over onze unieke werkwijze (klik op de foto voor de video!)

Wat mag je verwachten van een Wolfpack DISC teambuilding in Antwerpen?

 1. Bewust worden van een gezonde levensstijl
 2. Instant energieboost voor elk individu
 3. Verrassende nieuwe tips en tricks voor je gezondheid
 4. Leuke teamopdrachten op basis van het DISC model
 5. Activiteiten met als doel: meer zelfvertrouwen | grenzen verleggend | creativiteit en productiviteit verhogen | durven loslaten | connectie versterken

In Aalst bieden we naast teambuildings ook andere workshops en trajecten aan.

3 krachtige workshops in Antwerpen in teken van DISC:

Kies je voor de Wolf, de Pack of de combinatie Wolfpack? Afhankelijk van de noden van jouw bedrijf, komen we met de geschikte oplossing. De tools die we hierin gebruiken zijn uitermate geschikt om elk teamlid te helpen met hun noden en uitdagingen op de werkvloer. Combinaties van andere thema's zijn mogelijk. Thema's: Breath awareness | Stress off | Team on | Speak-up | Sweet dreams | Mindful Walk

Wolfpack Trajecten in Antwerpen 

Kies je voor een Wolfpack traject in Antwerpen, dan krijgt je team een op maat gemaakt programma. Deze 4 - 6 of 8 weken trajecten met duurzame impact zijn de ideale manier om jouw team naar een hoger niveau te tillen: Voorwaarden: groep van 4 tot 20 leden, betrokken teamleden, engagement is noodzakelijk voor succes

Lees ook:

Andere interessante artikels over Persoonlijkheidstraining:

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x