Aftellen naar Maandag - Boekvoorstelling Ann De Bisschop

Aftellen naar maandag…

En hoe slimmer werken je gelukkiger maakt

Ann De Bisschop, auteur van ‘Aftellen naar maandag’, stelde gisteren aan een overvolle zaal bij Medialaan dit prachtige boek voor.

Waarom ze dit boek schreef, hoe ze carte blanche kreeg om als wellbeing director het roer om te gooien bij Medialaan en er een energiek en gezond vitaliteitsbeleid kon implementeren, vertelde ze gisterenavond vol enthousiasme bij de voorstelling van haar nieuw boek.

Wij zijn best wel fier op dit boek en dankbaar dat  Ann De Bisschop ons hiervoor contacteerde als experts in het ademen en bewegen.  Hannes legt in het boek uit dat meer gaan bewegen, niet per se wil zeggen dat je tijd moet vrijmaken om te gaan sporten en dat ‘slim sporten’ wil zeggen dat je efficiënt leert ademen tijdens het bewegen. Via Mindful Run België zet hij iedereen in beweging die wil leren genieten van het lopen, wandelen of fietsen.  

Bij Tip 3 ‘Adem jezelf richting Focus & Concentratie’, vind je meer info over het belang van neusademhaling, de Buteyko technieken die we via Be Mega toepassen en hoe Helga hier als ademcoach mee aan de slag gaat om focus en energie te verhogen.  Een paar tips hoe je kan leren om ‘rustiger’ te ademen via het Less is More principe komen aan bod, alsook de relatie tussen stress en je ademhaling.

Wij vinden het boek alvast een aanrader voor iedereen die graag praktisch aan de slag gaat met een waaier aan tips uit het dagelijkse leven. Het boek is uitgegeven door uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts en is te koop via bol.com, via de uitgever zelf of in de boekhandel.

www.be-mega.be   |   www.buteykobelgium.be   | www.mindfulrun.be

 

 

 

 

 

Aftellen naar Maandag - Boekvoorstelling Ann De Bisschop

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x