Blog

Op deze blog vind je interessante tips, artikels of meer uitleg over de programma's en methodieken waarmee wij aan de slag gaan. Veel leesplezier.

Sporten voor het goede doel: de 8 stappen!

Ga met je bedrijf aan de slag en sport voor het goede doel. Je vergroot hierdoor de betrokkenheid van je werknemers, je maakt je bedrijf sociaal actief en sexy en je zet je werknemers op een leuk manier in beweging!

Lees meer

Ben jij een goede HR manager? Werk aan de winkel!

Een schitterend artikel van HR magazine leert ons dat aandacht voor zingeving, persoonlijke ontwikkeling en waarden bijdraagt tot een succesvol bedrijf. Hecht jij belang aan waarden, persoonlijke ontwikkeling en zingeving van je mensen?

Lees meer

Opleidingen: het MIDDEL voor het behouden van je succesteam

Inderdaad, de helft van de werkgevers grijpt pas in als het kalf verdronken is. Pas wanneer werknemers aanstalte geven om te veranderen, dan pas worden opleiding aangeboden. Naarmate de anciënniteit stijgt, dalen de bijkomende opleidingen

Lees meer

30 minuten sporten voor je dagtaak werkt positief!

Studie toont positief verband aan tussen lichaamsbeweging en betere hersenwerking doorheen de dag.

Lees meer

Aftellen naar Maandag - Boekvoorstelling Ann De Bisschop

Nu de boekenbeurs op volle toeren draait, hebben we een inspirerend boek voor jullie dat we graag aanbevelen. 'Aftellen naar maandag'. In dit boek geeft Ann De Bisschop tal van tips en oefeningen mee hoe je je werknemers energieker en met plezier naar het werk laat gaan.

Lees meer

We puffen met z’n allen 221 miljoen keer per jaar in Vlaanderen…

Lees meer

Vitaal voor de klas

Hoe je als leerkracht met meer energie, betere focus en rustiger voor de klas kan staan.

Lees meer

Ademtest

Lees meer
Blog

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x